Handicaprisen gik til ejer af rideskole

Tillykke til Rasmus Kold Jørgensen for hans store arbejde og engagement i handicapridning.

Rasmus Kold Jørgensen modtog Handicapprisen 2018. Prisen blev uddelt i forbindelse med Værkstedsgårdens ”Åbent hus” torsdag d. 6. december.

Handicapprisen 2018 gik til Rasmus Kold Jørgensen, der ejer Langelands Rideklub, for hans undervisning og engagement i handicapridning for både børn og voksne.

I år var det medlem af Handicaprådet, Ann Gitte Tornhøj, der overrakte prisen, som Langeland Kommune og Handicaprådet står bag.

Under overrækkelsen sagde Ann Gitte Tornhøj blandt andet:

”På vegne af kommunen ønsker jeg dig et stort tillykke med prisen. Jeg taler fra mit hjerte: Du om nogen fortjener prisen med det utrættelige og ofte friville arbejde og træning, du har udført over for mange mennesker med særlige behov og udfordringer.”

”Du er et rummeligt menneske med stor empati og tålmodighed med evnen og medmenneskeligheden til at skabe livsglæde, læring og god energi hos både børn og voksne. Du kan favne alle og har en stor ordentlighed i dit arbejde og omgangen med andre mennesker.”

”Mange undersøgelser dokumenterer, hvor meget en hesteryg giver af udvikling for mennesker med funktionsnedsættelser, blandt andet bedre balance, koncentration og stimulering af sprog. Du har altid sørget for tilgængeligheden, så på alle måder har du opfyldt også de behov.”

Om handicapprisen
Prisen gives til en person, en gruppe af personer eller en forening, som har ydet en særlig indsats på handicapområdet i Langeland Kommune. Forud for prisen sker en indstilling. Det er Handicaprådet i Langeland Kommune, der tager stilling til, hvem der skal modtage prisen i 2018.

Med prisen følger 5.000 kroner.

Kilde: Langeland Kommunes hjemmeside: