LARK—et sikkert og rart sted at være

Rideklubben skal helst være et rart og sikkert sted at komme. Det betyder også, at der mange regler, som skal overholdes og ikke mindst, at de mindre børn skal lære, at sund fornuft altid skal være til stede, hvis vi ikke skal komme galt af sted.

Børn lærer meget af hinanden, men det er også vigtigt, at vi som ansvarlige voksne hjælper dem på vej, når vi ser, der foregår noget forkert. Det er trods alt vi voksen, som har ansvaret. Det er vigtigt, at alle ansatte og frivillige støtter op om sikkerheden og er med til at fremstå som positive eksempler.

Det er vigtigt, at rammerne for klubbens medlemmer er så trygge som overhovedet muligt. Derfor er det nødvendigt, at der er stor fokus på sikkerheden i klubben.

Til venstre ses en oversigt over LARK's sikkerhedsregler.
Som medlem og/eller forældre til unge under 18 år, har man pligt til at læse klubbens sikkerhedsregler både for ens egen skyld og af hensyn til øvrige som opholder sig på LARK.

Bestyrelsen