Velkommen til LARKs hjemmeside

VIGTIGT VEDR. VIRUS

Vigtig læsning for medlemmer!

opdateret 26.03 kl 17.10

Vigtig læsning angående betaling for elevundervisning.

Som situationen er på nuværende tidspunkt kan/må vi på LARK ikke gennemføre elevundervisning før efter påsken (14/4). I denne forbindelse har vi fået flere henvendelser angående betaling for undervisning 1/4. Vi forstår godt jeres undren “hvorfor skal vi betale for noget, vi ikke får?” Men selvom undervisningen ikke kan gennemføres, så har klubben stadig de samme udgifter. Vi hverken kan eller vil påtvinge jer at fortsætte jeres betaling, men vi vil opfordre jer til at gøre det, så I også har en klub at komme tilbage til. Dem der vælger at fortsætte deres betaling vil tilbydes en form for kompensation i form af gratis deltagelse i forskellige aktiviteter/arrangementer, når klubben åbner op igen. Ønsker man ikke at fortsætte sin betaling, så er man selv ansvarlig for at stoppe sin betaling i netbank/mobilePay for april.
Forlænges lukningen yderligere, vil vi lave en ny udmelding.
Vi håber meget, at corona-tiden snart er et overstået kapitel, så vi kan åbne op igen. Indtil da, pas godt på jer selv og hinanden.

Nyt igen igen.

Så lykkedes det endelig at komme i kontakt med DRF. Vi har kontaktet dem til morgen for at være helt sikre på, hvordan deres udmelding skulle forstås, så vi ikke gjorde noget forkert. De har fået mange henvendelser idag, da der har været tvivl om deres nye retningslinjer for stop af al indendørs sportsaktivitetet i klubben også var gældende for privatrytterne.
Svaret er lige nu at de opfodrer os til at lukke ned for al indendørs sportsaktivitet fra og med idag og frem til 30/3. Det betyder at ridehuset er helt lukket i denne periode (både ridning, springning, longering, trækning med hest og luftning af hest). Der må rides på udendørsbanen. (Husk ingen løse heste på udendørsbanen).

Vi håber at vejret holder så der kan rides ude og at denne Corona-tid snart er overstået.

opdateret 18.03 kl 13.00

Læs (vigtigt nyt)

På baggrund af nedenstående udmelding fra Dansk Rideforbund strammer vi på LARK lidt op, men uden at lukke helt ned for privatstalden.
Da LARK er en forholdsvis lille stald med få privatryttere vurderer bestyrelsen ikke at vi bør lukke helt for ridning/træning af egen hest. Men frem til 30/3 opfordrer vi til at der rides/trænes ude i det omfang det er muligt. Bruges hallen må der max være 2 ryttere i hallen af gangen (først til mølle princippet).
Vi opfodrer fortsat til at man opholder sig så lidt tid i stalden som muligt, holder god afstand og husker god hygiejne.

Fra DRF:
Luk ned for alle indendørs aktiviteter i klubben
Efter aftenens udmelding fra myndighederne vurderer DRF desværre ikke længere, at det er forsvarligt at lade vores klubber afholde aktiviteter, der enten kan karakteriseres som indendørs sportsaktivitet (ridning i ridehus), eller hvor antallet af personer på et offentligt sted (i dette tilfælde i klubben) overstiger 10 personer. Derfor skal al indendørs aktivitet nu ophøre til og med 30. marts. Har klubben et ridehus, skal dette lukkes, da ridning i ridehus karakteriseres som indendørs idrætsaktivitet.

udendørs aktiviteter
Myndighedernes udmelding tillader, i meget begrænset omfang, udendørs aktiviteter. Det vil således være muligt at gennemføre undervisning i yderst begrænset omfang (én eller få ryttere ad gangen) samt for privatryttere at motionere deres heste udendørs – f.eks. på bane eller i terræn. Det forudsætter dog grundig koordinering fra klubbens side, da det skal sikres at alle holder behørig afstand til hinanden samt at antallet, der opholder sig i klubben, ikke overstiger 10 personer.

Aflysning af ringridning d. 28/3.

Pga. regeringens udmelding igår må vi aflyse ringridning d. 28/3.
Når Corona-tiden er overstået vil vi finde en ny dato.
Har du tilmeldt og betalt som bankoverførsel eller via mobilepay så kontakt Bo Vinbech 25 70 80 46
Har du spørgsmål så skriv til os her på facebook eller kontakt Simone Holmsted Thomsen.

Husk at passe på hinanden og jer selv i denne tid.

____________________________________________

Myndighederne, DGI, DIF og DRF opfordrer til at alle klubber, idrætstilbud og foreninger lukker ned i 14 dage for at mindske spredningen af corona.

Dette har følgende konsekvenser for LARK’s medlemmer:
Udskydning af generalforsamling, dato kommer når situationen er under kontrol.
Ingen elevundervsing. Foreløbig uge 12 og 13.
Privatundervisning er kun tilladt for ryttere der har hest/pony opstaldet på LARK. Gældende fra 12/3 til ubestemt tid.
Ryttere som kommer udefra og bruger ridehallen må ikke komme fra d. 12/3 til ubestemt tid.
Det er kun tilladt at komme i klubben/stalden hvis man skal passe en hest/pony. Gældende fra 12/3 til ubestemt tid.

Vi opfordrer til at vores medlemmer, som skal passe hest/pony til at følge de anbefalede forholdsregler ift. håndhygiejne, fysisk kontakt og begrænse sin opholdstid i klubben/stalden.

Vh
LARK’s Bestyrelse

Langelands Rideklub er en klub under Dansk Rideforbund med ca. 80 medlemmer. Vi ligger i Skrøbelev lidt udenfor Rudkøbing (ca. 1 km fra den nye skole). Vi tilbyder dressur- og springundervisning både til pony-og hesteryttere på rideskolens ponyer og heste, eller på egen pony eller hest.
Vi tilbyder desuden handicapundervisning enkelte formiddage.

Langelands Rideklub - Spodsbjergvej 173 - 5900 Rudkøbing