Velkommen til LARKs hjemmeside

 Opdatering vedr corona 31.01.2020

Corona-opdatering

På baggrund af pressemødet igår d. 29/12 kommer der her en ny opdatering.
Alt undervisning på LARK er aflyst frem til 17/1. Vi havde håbet at kunne åbne op igen d. 4/1, men forlængelsen af de gældende restriktioner gør det desværre ikke muligt.

Partrytterne må fortsat komme og ride deres parthest. Men husk at overholde de gældende retningslinjer.

Der er pt ingen skærpede retningslinjer for privatrytterne. Men husk at overholde de gældende retningslinjer.

Vi håber at kunne åbne op igen d. 17/1, men det afhænger helt af hvordan situationen udvikler sig. Vi skal nok holde jer opdateret.

Vi glæder os til at kunne åbne op igen. Vi har flere aktiviteter/arrangementer i ærmet, som vi gælder os til at kunne afholde for og med vores medlemmer.

Godt nytår
LARK’s Bestyrelseb

 

VIGTIGT vedr Corona. Opdateret 14.12.20

 

Corona-opdatering

Grundet det stigende smittetryk både nationalt og på Langeland har vi i Bestyrelsen valgt at lukke ned og holde tidlig juleferie. Det betyder at alt undervisning på LARK lukker ned fra og med idag d. 14/12. Vi ønsker ikke at tage nogle chancer og risikere at øge smittespredningen ved at gennemføre undervisningen. Så selvom vi havde håbet, og mange elever bliver skuffet er det den rigtige beslutningen som situatinen er nu. Vi håber på jeres forståelse.

Partrytterne må fortsat komme og ride deres parthest. Men husk at overholde de gældende retningslinjer.

Der er pt ingen skærpede retningslinjer for privatrytterne. Men husk at overholde de gældende retningslinjer.

Vi håber at kunne åbne op igen d. 4/1, men det afhænger helt af hvordan situatinen udvikler sig. Vi skal nok holde jer opdateret.

God jul og godt nytår
LARK’s Bestyrelse


Corona:

Corona-opdatering 26.10.2020

På baggrund af regerings udmelding i fredags kommer der her en lille opdatering. Grunden til den først kommer nu er at vi i Bestyrelsen har afventet svar fra DRF, DIF og DGI, så vi var helt sikre på hvordan vi skulle forholde os til de nye retningslinjer, så vi ikke skulle melde ud af flere omgange og derved skabe forvirring.

Forsamlingsforbudet
Fra mandag d. 26/10 og 4 uger frem sænkes forsamlingsforbudet til 10 personer. Men for foreninger og idrætsklubber gælder forsamlingsforbudet på 10 kun for personer over 21 år. For personer under 21 år samt trænere/ansvarspersoner over 21 år gælder forsamlingsforbudet på 50 fortsat. Det betyder kort fortalt, at vores elever stadig kan modtage undervisning, hvilket vi er rigtig glade for. Vi må dog anmode jer om, at der max kommer en voksen over 21 år med eleven til undervisning, så vi kan overholde retningslinjerne.

Mundbind
Fra torsdag d. 29/10, og 4 uger frem, er der indført krav om at bære mundbind på alle offenligt tilgængelige steder indendørs, hvilket også gælder indendørs arealer i idrætsklubber og foreninger. Der skal derfor bæres mundbind, når man færdes indendørs på LARK’s arealer, men ikke under selve ridningen. Så husk mundbind fra torsdag d. 29/10, ellers må du ikke færdes på LARK.

Husk de tidligere retningslinjer
Vi husker på, at ALLE fortsat skal bære handsker, holde afstand, spritte/vaske hænder ved toiletbesøg. Og husk at elevrytterne holder sig i elevstalden og privatrytterne i privatstalden.

Stævne
Vi må fortsat holde stævne med op til 500 siddende tilskuere, hvis de øvrige retningslinjer overholdes. Vi har derfor besluttet at afholde vores kommende stævne, såfremt der er den fornødne tilslutning hertil.

Besked om Corona-smitte
Skulle uheldet være ude og en af vores medlemmer blive testet positiv for Corona-virus er det personen (personens forældre) som er ansvarlige for at give formand Simone Holmsted Thomsen besked herom hurtigst muligt. Det kan gøres på messenger eller mobil 28782362.

Husk at passe godt på jer selv og hinanden.

De bedste hilsner
LARK’s Bestyrelse

 

Langelands Rideklub er en klub under Dansk Rideforbund med ca. 80 medlemmer. Vi ligger i Skrøbelev lidt udenfor Rudkøbing (ca. 1 km fra den nye skole). Vi tilbyder dressur- og springundervisning både til pony-og hesteryttere på rideskolens ponyer og heste, eller på egen pony eller hest. 
Vi tilbyder desuden handicapundervisning enkelte formiddage.


Langelands Rideklub - Spodsbjergvej 173 - 5900 Rudkøbing