Regler for springning

Ridehuset kan reserveres med det formål at springe. Reglerne for dette er følgende:

Vil du springe, skal du bruge springvest. Rideklubbens springveste UDLÅNES IKKE.

• Rasmus skal godkende en evt. reservation.
  • Ridehuset reserveres for 2 timer. Det vil sige, at der skal stilles op, springes og ryddes op indenfor de 2 timer.
  • Der skal hænges sedler op 3 dage før. En på porten ind til ridehuset og en på opslagstavlen. Sedlen skal være skrevet tydelig – dvs. ikke bare et hjørne af en avis.
  • Andre har ret til at deltage i springningen, forudsat at de kan affinde sig med at springe samme højder som den/de ryttere, der har reserveret ridehuset. Så tal med den, der har reserveret ridehuset og se om der er plads til dig.
  • Der må max. være 4 (6) ryttere, som springer (antallet afhænger helt af rytternes rutine).
  • Der skal være en voksen over 18 år på jorden.
  • Vil du springe, SKAL du bruge springvest. Rideklubbens springveste UDLÅNES IKKE.